Billede

DIN RENGØRINGS-
PARTNER TIL PRIVAT
OG ERHVERV

Rengøringsfirmaet Svanen ApS tilbyder en bred vifte af professionelle rengøringsservices til erhvervs- og privatkunder i Nordjylland. Vi arbejder med udgangspunkt i Jammerbugt Kommune men tilbyder også rengøringsassistance i de omkringliggende kommuner som for eksempel Aalborg og Brønderslev.  Vi har kunder i blandt andet Fjerritslev, Brovst, Aabybro, Blokhus, Pandrup, Biersted, Nørhalne og i Nørresundby.

Udover rengøring hos private og erhvervskunder er vi også leverandør af forbrugsartikler, som for eksempel toiletpapir, køkkenrulle og håndsæbe til den daglige ”husholdning” i virksomheder.

Rengøringsfirmaet Svanen ApS er familiedrevet af Birgit og Ludvig Nielsen og har eksisteret siden 1995. I dag beskæftiger virksomheden cirka 15 rengøringsmedarbejdere, der udfører rengøringsopgaver i blandt andet erhvervsvirksomheder, butikker, kontormiljøer, tandlægeklinikker, institutioner og private hjem,

Med mere end to årtiers erfaring i rengøringsbranchen er firmaet en kompetent, pålidelig og effektiv partner, uanset hvilken type rengøring, du har behov for.

Du kan læse mere om vores rengøringsservices her eller bestille et uforpligtende besøg.

Referencer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System